Vanuit Kindercentrum In Bloei worden draagconsulten aangeboden. Eén van de pedagogisch medewerkers is tevens draagconsulent en kan mee kijken en denken in het dragen van een kind. 

Hieronder vind je ons aanbod:

Oriënterend consult
Dit consult kun je afnemen als je denkt dat dragen wat voor jullie is maar je nog geen idee hebt of je dat met een draagdoek of -zak wilt gaan doen. In dit consult laten we de verschillen zien en bespreken we welke overwegingen je hierin mee kan nemen. Na deze introductie gaan we verder met een draagdoek of draagzak consult. 

Draagdoek consult (buikdragen)
In dit consult leren we je dragen met een draagdoek. Tijdens het consult laten we je zien hoe je een draagdoek om doet en oefenen we met een draagpop de knoop totdat alle stappen duidelijk zijn. Daarna nemen we de tijd om jullie baby in de draagdoek te doen. We nemen door waar je op moet letten en bespreken eventuele bijzonderheden.

Na het consult zullen we nog contact hebben of alles duidelijk is en is er nog ruimte voor vragen die in het gebruik ontstaan. 

Draagzak consult
Tijdens dit consult leer je dragen met draagzak en heb je de mogelijkheid om een aantal verschillende soorten ergonomisch voorgevormde dragers te passen. Aan de hand van de ervaringen kunnen we samen een geschikte drager uitzoeken. We nemen door waar je op moet letten en bespreken eventuele bijzonderheden. 

Na het consult zullen we nog contact hebben of alles duidelijk is en is er nog ruimte voor vragen die in het gebruik ontstaan. 

Zwangerschapsconsult
Ben je zwanger en wil je alvast meer weten over het dragen van je baby en op wat voor manier je dit kan doen? Dan is een zwangerschapsconsult wat voor jou. Dit consult kan je het beste doen voordat je ongeveer 30 weken zwanger bent. Het is fijn als het mogelijk is om nog met een draagdoek of draagzak en een draagpop te kunnen oefenen.

Kort consult
Heb je al een draagzak en wil je leren hoe je je kind naar de rug draait? Zit je draagzak net niet lekker?  Krijg je je draagdoek net niet lekker om? Neem contact met ons op en we kijken hoe we je kunnen helpen bij ons op de locatie.

Tarieven
Gemiddeld duurt een consult tussen 1 en 2 uur. Omdat er in verschillende situaties meer of minder tijd nodig is rekenen we een bedrag van €12,50 per 15 minuten.

Voor klanten van Kindercentrum In Bloei berekenen we een korting van 25%. 

Heb je andere wensen of vragen? Neem dan gerust contact met ons op door een mailtje te sturen naar info@kindercentruminbloei.nl.