Ons team

Ons team bestaat uit gemotiveerde, zorgzame en bevlogen meiden. We zijn een klein en hecht team, zorgen goed voor onszelf en elkaar. Ieder heeft een rijke en volle rugzak met ervaring en expertise; in de kinderopvang, het onderwijs en als moeder. We vinden het belangrijk om ons te blijven ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel gebied, zo organiseren we jaarlijks een studiedag en krijgt het personeel de mogelijkheid om een cursus of opleiding te volgen.

Openheid en wederzijds respect vinden we belangrijk in de omgang met elkaar, maar ook met ouders en kinderen. De verbinding onderling en met ouders zorgt voor een fijne en ontspannen sfeer waarin we voelen dat we samen een missie te volbrengen hebben, namelijk een veilige en rijke omgeving bieden, zodat de kinderen zelfbewustzijn kunnen ontwikkelen. We begeleiden kinderen zoveel mogelijk zonder oordeel, zodat ze zich vrij voelen in de manier van bewegen en spelen en wij er onvoorwaardelijk voor ze zijn, omdat we zien wie ze werkelijk zijn.  

Omdat we een klein team zijn, zijn de lijntjes kort en kennen de kinderen en begeleiders elkaar goed. Dit maakt ons flexibel, want bij het overnemen van een groep door ziekte of vakantie, is er altijd een bekend gezicht.

Lijanne

Eigenaresse

Sabina

Coördinator

Laura

Administratief medewerker

Jacqueline

Pedagogisch medewerker

Evelien

Pedagogisch medewerker

Marian

Pedagogisch medewerker

Mariëlle

Pedagogisch medewerker

Esmee

Pedagogisch medewerker

Caitlin

Student werken/leren

Myrthe

Groepsondersteuner