Naast de kinderopvang bieden we ook de ouder en kind speelgroep aan. Tijdens de speelgroep is er tijd en ruimte voor kinderen om vrij te spelen en te bewegen. Ook is het een waardevol één op één moment tussen ouder en kind, echt even quality time! Daarnaast komen kinderen in contact met andere kinderen en is het voor ouders een fijne ontmoetingsplek om in verbinding te komen met andere ouders. De ruimte is uitdagend en prikkelend ingericht, met wisselend (open eind) spelmateriaal, waardoor de onderzoekende houding van kinderen wordt gestimuleerd. Ook zijn er veilige klim- en klauterobjecten zodat de kinderen motorisch uitgedaagd worden.

De speelgroep vindt één keer per vier weken plaats bij Kindercentrum In Bloei op vrijdag van 9.30-10.30 uur. Er is een ervaren pedagogisch medewerker aanwezig die ondersteunend aanwezig is. De speelgroep is voor kinderen van 0-4 jaar, samen met een ouder.

De eerste keer deelnemen is gratis, stuur ons een mail om je aan te melden! Op deze manier kunnen jullie ervaren of de speelgroep bij jou en je kind past. Na de eerste kennismaking werken we met een strippenkaart systeem.  Voor een 10-ritten kaart betaal je 99,95 en de 11e keer krijgen jullie van ons cadeau! Deze kaart is 1,5 jaar geldig.

De ouder is verantwoordelijk voor het kind tijdens de speelgroep en meedoen verloopt op eigen risico.

Verbinding, ontspanning en plezier staan centraal bij de speelgroep. 
Komen jullie gezellig bij ons spelen? We zien jullie graag!

Data speelgroep vrijdagen 2024:
12 juli
6 september
4 oktober
1 november
29 november